• Beauty Tool Eyelash Curler 6.00

  Kthyesi ynë i qerpikëve krijon një ngritje dhe kthim për qerpikët tuaj me madhësinë dhe formën e tij perfekte. Afrojeni afër vijës së qerpikëve dhe shtrëngoni butësisht për qerpikë të bukur dhe të zgjatur.

  In stock

 • Beauty Tool High-Quality Chinese Yam Paper (100 Pcs) 6.00

  Letra kineze e cilësisë së lartë ka një teksturë të butë mëndafshi që heq lehtësisht sebumin pa e tharë lagështinë e brendshme nga lëkura. Shtypni butësisht filmin e kontrollit të vajit në zonat e yndyrshme të lëkurës, si hunda dhe balli.

   

  Only 10 left in stock

 • Beauty Tool Oil-Control Film (50 Pcs) 4.00

  Filmi ynë Oil-Control ka një strukturë të butë mëndafshi që heq lehtësisht sebumin pa e tharë lagështinë e brendshme nga lëkura. Shtypni butësisht filmin tonë të kontrollit të vajit në zonat e yndyrshme të lëkurës, si hunda dhe balli.

  In stock

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories