• Botanical Skinny Pen Liner 01 Real Black 12.00

  Një eyeliner i zi i lëngshëm me një majë ultra të hollë 0,12 mm për aplikim të saktë dhe të kontrolluar. Ofron ngjyra të plota që zgjasin përmes djersës dhe sebumit u fshirë.

  Only 6 left in stock

 • Botanical Skinny Pen Liner 02 Dark Brown 12.00

  Një eyeliner kaf i lëngshëm me një majë ultra të hollë 0,12 mm për aplikim të saktë dhe të kontrolluar. Ofron ngjyra të plota që zgjasin përmes djersës dhe sebumit pa u fshirë.

   

  Only 6 left in stock

 • By Flower Auto Lipliner 01 Wine 6.00

  By Flower Auto Lip Liner është një laps buzësh me teksturë kremoz për krijimin e vijave të buzës së sipërme dhe të poshtme për të parandaluar aplikimin e keq të buzëkuqit, duke zgjatur kështu jetëgjaësinë e ngjyrës në buzët tuaja. Laps me furçë në skajin e kundërt. Vizatoni vijën e buzës së sipërme nga jashtë brenda në drejtim të qendrës. Më pas, vizatoni vijën e poshtme në të njëjtën mënyrë dhe bëjeni aplikimin më të natyrshëm duke përdorur furçën në skajin tjetër.

   

  Only 8 left in stock

 • By Flower Auto Lipliner 02 Rose 6.00

  By Flower Auto Lip Liner është një laps buzësh me teksturë kremoz për krijimin e vijave të buzës së sipërme dhe të poshtme për të parandaluar aplikimin e keq të buzëkuqit, duke zgjatur kështu jetëgjaësinë e ngjyrës në buzët tuaja. Laps me furçë në skajin e kundërt. Vizatoni vijën e buzës së sipërme nga jashtë brenda në drejtim të qendrës. Më pas, vizatoni vijën e poshtme në të njëjtën mënyrë dhe bëjeni aplikimin më të natyrshëm duke përdorur furçën në skajin tjetër.

  Only 6 left in stock

 • By Flower Auto LipLiner 03 Coral 6.00

  By Flower Auto Lip Liner është një laps buzësh me teksturë kremoz për krijimin e vijave të buzës së sipërme dhe të poshtme për të parandaluar aplikimin e keq të buzëkuqit, duke zgjatur kështu jetëgjaësinë e ngjyrës në buzët tuaja. Laps me furçë në skajin e kundërt. Vizatoni vijën e buzës së sipërme nga jashtë brenda në drejtim të qendrës. Më pas, vizatoni vijën e poshtme në të njëjtën mënyrë dhe bëjeni aplikimin më të natyrshëm duke përdorur furçën në skajin tjetër.

  Only 8 left in stock

 • By Flower Sorbet Heart Tint 01 Bella Luna 11.00

  Tint buzësh me një teksturë kremoze që përmban hidratim të bollshëm, për të hidratuar buzët tuaja. Me një prekje të lehtë, ngjyra me pigment të lartë prodhon një përfundim afatgjatë dhe të mëndafshtë. Përmban një majë të bukur në formë zemre. Ngjyrë e kuqe e errët.

  In stock

 • By Flower Sorbet Heart Tint 02 Miss Chilli 11.00

  Tint buzësh me një teksturë kremoze që përmban hidratim të bollshëm, për të hidratuar buzët tuaja. Me një prekje të lehtë, ngjyra me pigment të lartë prodhon një përfundim afatgjatë dhe të mëndafshtë. Përmban një majë të bukur në formë zemre. Ngjyrë portokalli e celur.

  In stock

 • By Flower Sorbet Heart Tint 03 Pinky Buddy 11.00

  Tint buzësh me një teksturë kremoze që përmban hidratim të bollshëm, për të hidratuar buzët tuaja. Me një prekje të lehtë, ngjyra me pigment të lartë prodhon një përfundim afatgjatë dhe të mëndafshtë. Përmban një majë të bukur në formë zemre. Ngjyrë rozë vibrante.

  In stock

 • Byflower Triple Mousse Tint 04 Flat Peach Mousse 12.50

  Është një tint buzësh që shpreh ngjyrë intensive dhe vibrante. Aplikohet lehtë me një teksturë të butë si krem i freskët. Zgjat për një kohë të gjatë, me fuqi të qëndrueshme si një tatuazh. E bën pjesën e jashtme të buzëve të butë dhe pjesën e brendshme të lagësht.

   

  In stock

 • Byflower Triple Mousse Tint 08 Sandy Rose Mousse 12.50

  Është një tint buzësh që shpreh ngjyrë intensive dhe vibrante. Aplikohet lehtë me një teksturë të butë si krem i freskët. Zgjat për një kohë të gjatë, me fuqi të qëndrueshme si një tatuazh. E bën pjesën e jashtme të buzëve të butë dhe pjesën e brendshme të lagësht.

  In stock

 • Byflower Triple Mousse Tint 09 Brick Ginger Mousse 12.50

  Është një tint buzësh që shpreh ngjyrë intensive dhe vibrante. Aplikohet lehtë me një teksturë të butë si krem i freskët. Zgjat për një kohë të gjatë, me fuqi të qëndrueshme si një tatuazh. E bën pjesën e jashtme të buzëve të butë dhe pjesën e brendshme të lagësht.

  In stock

 • Byflower Triple Mousse Tint 10 Coral Cream Mousse 12.50

  Është një tint buzësh që shpreh ngjyrë intensive dhe vibrante. Aplikohet lehtë me një teksturë të butë si krem i freskët. Zgjat për një kohë të gjatë, me fuqi të qëndrueshme si një tatuazh. E bën pjesën e jashtme të buzëve të butë dhe pjesën e brendshme të lagësht.

  In stock

 • Green Derma Mild Cica Serum Cover Cushion 01 Light Beige SPF50+ PA++++ 33.00

  Aplikohet lehtësisht për të siguruar mbulimin e lëkurës me tonalitet jo të njëtrajtshëm duke e lënë atë të duket e lëmuar dhe e ndritshme. Formuluar me ekstrakt Centella Asiatica dhe 4 përbërës të tjerë Cica për të qetësuar lëkurën e ndjeshme. Formula e saj e mëndafshtë është e rehatshme për t’u aplikuar dhe nuk fshihet gjatë përdorimit të maskës. Produkt funksional për zbardhjen e lëkurës, përmirësimin e rrudhave dhe mbrojtjen UV me SPF50+ PA+++. Ka kaluar testet e irritimit të lëkurës.

  Only 6 left in stock

 • Kiss My Airy Matte Lipstick 01 Bright Red 17.50

  Ngjitet lehtësisht pas buzëve si ajri, buzëkuqi siguron një përfundim mat pa i bërë buzët të ndjehen të thata.

  In stock

 • Kiss My Airy Matte Lipstick 03 Mute Pink 17.50

  Ngjitet lehtësisht pas buzëve si ajri, buzëkuqi siguron një përfundim mat pa i bërë buzët të ndjehen të thata.

  In stock

 • Kiss My Airy Matte Lipstick 05 Deep Rose 17.50

  Ngjitet lehtësisht pas buzëve si ajri, buzëkuqi siguron një përfundim mat pa i bërë buzët të ndjehen të thata.

  In stock

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories