• Blackhead Clear 3-Step Nose Pack 4.00

  Tre hapa për të arritur një hundë të përsosur pa pikat të zeza duke pastruar thellë poret, duke eksfoluar qelizat e vdekura të lëkurës dhe duke zvogëluar poret. Kjo paketë ka efekte anti-inflamatore dhe antiseptike dhe tonifikon lëkurën si dhe forcon enët e gjakut për të zvogëluar sekretimin e gjëndrave dhjamore të cilat në fund përmirësojnë pamjën e poreve të lëkurës. Jo vetëm që heq pikat e zeza dhe çdo papastërti në lëkurë, por gjithashtu përmirëson pikat e zeza në të ardhmen duke minimizuar madhësinë e poreve. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

  Hapi 1: Ky hap shkrin dhe tret keratinën, papastërtitë dhe mbetjet e bllokuara në pore

  Hapi 2: Pluhuri i qymyrit largon sebumin nga poret dhe siguron një pastrim të thellë

  Hapi 3: Siguron një efekt freskues për qetësimin dhe zvoglimin e poreve të zgjeruara si dhe ekuilibron prodhimin e sebumit

  Out of stock

 • Blackhead Clear Nose Pack (1EA) 2.00

  Paketa Blackhead Clear Nose heq pikat e zeza, qelizat e vdekura dhe papastërtitë nga lëkura. Me përbërësin mahnitës, qymyrin, ajo depërton thellë në lëkurë për të hequr toksinat dhe për të rregulluar prodhimin e sebumit. Efektet qetësuese ngadalësojnë procesin e oksidimit i cili ndihmon anti-plakjen. Lë lëkurën të pastër, të hidratuar dhe të freskët.

  Out of stock

 • Blackhead Clear Nose Pack (7EA) 8.00

  Paketa Blackhead Clear Nose heq pikat e zeza, qelizat e vdekura dhe papastërtitë nga lëkura. Me përbërësin mahnitës, qymyrin, ajo depërton thellë në lëkurë për të hequr toksinat dhe për të rregulluar prodhimin e sebumit. Efektet qetësuese ngadalësojnë procesin e oksidimit i cili ndihmon anti-plakjen. Lë lëkurën të pastër, të hidratuar dhe të freskët.

  In stock

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories