Africa Bird Homme All in One Fresh Controller

4,800 L

Africa Bird Homme All in One Fresh Controller përmban toner, balsam dhe esencë për një aplikim të përgjithshëm (3 në 1) për meshkujt që sapo kanë filluar me kujdesin ndaj lëkurës dhe janë konfuz nga gjithë hapat. Kjo formulë jo ngjitëse është bërë për lëkurën e yndyrshme për të siguruar kontrollin e sebumit. Zbardhja dhe përmirësimi i rrudhave nga tekstura e freskët që ndihmon lëkurën tuaj të hidratohet pasi ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të vajit dhe ujit në lëkurë. Përdor përbërës bimorë dhe përbërës që vijnë nga lulet si uji i Pemës Baobab, fara e Baobabit, Red Roi dhe shkurre. Hidratim i qëndrueshëm me kontroll të sebumit dhe një aromë të freskët detare.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Africa Bird Homme All in One Fresh Controller përmban toner, balsam dhe esencë për një aplikim të përgjithshëm (3 në 1) për meshkujt që sapo kanë filluar me kujdesin ndaj lëkurës dhe janë konfuz nga gjithë hapat. Kjo formulë jo ngjitëse është bërë për lëkurën e yndyrshme për të siguruar kontrollin e sebumit. Zbardhja dhe përmirësimi i rrudhave nga tekstura e freskët që ndihmon lëkurën tuaj të hidratohet pasi ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të vajit dhe ujit në lëkurë. Përdor përbërës bimorë dhe përbërës që vijnë nga lulet si uji i Pemës Baobab, fara e Baobabit, Red Roi dhe shkurre. Hidratim i qëndrueshëm me kontroll të sebumit dhe një aromë të freskët detare.

Africa Bird Homme All in One Fresh Controller contains toner, lotion and essence for one application made for males who are starting out with skincare and are overwhelmed with all the steps. This non-sticky formula is made for oilier skin to provide sebum control. Whitening and wrinkle improvement from the fresh texture that helps your skin moisturize with rapid absorption as it helps maintain oil and water balance. Uses herbal and fresh floral ingredients such as Baobab Tree Water, Baobab Seed, Red Roi and Shrub. Long lasting moisture with sebum control with a fresh marine fragrance.

Category:  Tag: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories