Africa Bird Homme Camo Cream SPF15, PA+

1,100 L

Sistemi super mbulues siguron një përshtatje të lehtë dhe të shkëlqyeshme me lëkurën. Pudra e kontrollit të sebumit në pore mban sebumin dhe djersën larg për ta mbajtur lëkurën të butë. Pastrimi është i mundur lehtësisht me një larës.

  1. Ngjyra jeshile – Kompleks çaji bimor
  2. Ngjyra kafe – Ekstrakt i rrënjës së Pishës së Artë
  3. Ngjyra e zezë – Ekstrakt frutash nga pema e rrushit oriental

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Sistemi super mbulues siguron një përshtatje të lehtë dhe të shkëlqyeshme me lëkurën. Pudra e kontrollit të sebumit në pore mban sebumin dhe djersën larg për ta mbajtur lëkurën të butë. Pastrimi është i mundur lehtësisht me një larës.

  1. Ngjyra jeshile – Kompleks çaji bimor
  2. Ngjyra kafe – Ekstrakt i rrënjës së Pishës së Artë
  3. Ngjyra e zezë – Ekstrakt frutash nga pema e rrushit oriental

 

The super covering system provides a light and excellent fit to the skin. Porous sebum control powder holds sebum and sweat to keep the skin soft. Cleansing is possible simply with cleansing foam.

  1. Green color – Herbal Tea Complex.
  2. Brown color – Gold Pine Tree root extract.
  3. Black color – Oriental Raisin Tree fruit extract.
Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories