Africa Bird Homme Ultra Hard Wax

1,900 L

Me fuqi të fortë ngjitëse për një stilim të qëndrueshëm të flokëve. Përmban vajin e farave të pemës Baobab si balsam flokësh për një përfundim të lëmuar. Mban flokët tuaj të shëndetshëm me 7 lloje ekstraktesh bimore (ekstrakti i farave të Drumstick, ekstrakti i gjetheve Salvia, ekstrakti i Camellias, ekstrakti i gjethes së pemës së çajit, ekstrakti i pemës së vitaminës, ekstrakti i luleve të lisit dhe ekstrakt i gjetheve të trumëzës)

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Me fuqi të fortë ngjitëse për një stilim të qëndrueshëm të flokëve. Përmban vajin e farave të pemës Baobab si balsam flokësh për një përfundim të lëmuar. Mban flokët tuaj të shëndetshëm me 7 lloje ekstraktesh bimore (ekstrakti i farave të Drumstick, ekstrakti i gjetheve Salvia, ekstrakti i Camellias, ekstrakti i gjethes së pemës së çajit, ekstrakti i pemës së vitaminës, ekstrakti i luleve të lisit dhe ekstrakt i gjetheve të trumëzës).

 

With strong setting power for a long lasting hair styling. Contains Baobab Tree Seed Oil as hair conditioning for a smooth finish. Keeps your hair healthy with 7 kinds of herbal extract (Drumstick Seed Extract, Salvia Leaf Extract, Camellia Extract, Tea Tree Leaf Extract, Vitamin Tree Extract, Tillia Europaea Flower Extract and Thyme Leaf Extract).

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories