Argan 20º Oil Essence

3,500 L

Agran 20 Oil Essence është bërë me vaj argani, si dhe gjalpë shea për një aplikim të butë, duke e lënë lëkurën të lagur dhe të lëmuar. Ekstrakte vajore të bimëve të ndryshme përdoren për rinovimin e lëkurës. E bërë me teknologjinë e temperaturave të larta të Nature Republic, linja e kujdesit të lëkurës argan 20 absorbohet lehtësisht në lëkurë për ta lënë lëkurën të lagur dhe të butë. Është një esencë si vajore ashtu dhe kremoze për të gjitha llojet e lëkurës, por ideale për lëkurë të thatë që rripet kollaj.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Agran 20 Oil Essence është bërë me vaj argani, si dhe gjalpë shea për një aplikim të butë, duke e lënë lëkurën të lagur dhe të lëmuar. Ekstrakte vajore të bimëve të ndryshme përdoren për rinovimin e lëkurës. E bërë me teknologjinë e temperaturave të larta të Nature Republic, linja e kujdesit të lëkurës argan 20 absorbohet lehtësisht në lëkurë për ta lënë lëkurën të lagur dhe të butë. Është një esencë si vajore ashtu dhe kremoze për të gjitha llojet e lëkurës, por ideale për lëkurë të thatë që rripet kollaj.

Agran 20 Oil Essence is made with argan oil as well as shea butter for a silky application, leaving skin moisturized and soft. Different types of plant oil extracts are used to rejuvenate skin. Made with Nature Republic’s high-temperature technology, the argan 20 skincare line is easily absorbed into the skin to leave skin moisturized and soft.  It is an oil-cream type essence for all skin types, but ideal for dry to extremely dry, flaky skin.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories