Argan 20º Steam Emulsion

2,800 L

Emulsioni Argan 20 Steam është bërë me vaj argani të fermentuar i cili siguron ushqimin e lëkurës. Vaji i arganit ka veti të shkëlqyera forcuese dhe anti-plakje që ndihmon në shënjestrimin e rrudhave. E bërë me teknologjinë e temperaturave të larta të Nature Republic, linja e kujdesit të lëkurës Argan 20 absorbohet lehtësisht në lëkurë për ta lënë lëkurën të lagur dhe të butë. Hidratimi i thellë i lëkurës dhe ushqimi i pasur për orë të gjata, qetëson dhe forcon lëkurën. E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, por ideale për lëkurë të thatë, që rripet kollaj.

Mënyra e përdorimit: Pasi të keni aplikuar Argan 20 Oil Essence, shpërndani emulsionin në pëllëmbën e dorës dhe përhapeni në të gjithë fytyrën plotësisht derisa ajo të hidrohet plotësisht.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Emulsioni Argan 20 Steam është bërë me vaj argani të fermentuar i cili siguron ushqimin e lëkurës. Vaji i arganit ka veti të shkëlqyera forcuese dhe anti-plakje që ndihmon në shënjestrimin e rrudhave. E bërë me teknologjinë e temperaturave të larta të Nature Republic, linja e kujdesit të lëkurës Argan 20 absorbohet lehtësisht në lëkurë për ta lënë lëkurën të lagur dhe të butë. Hidratimi i thellë i lëkurës dhe ushqimi i pasur për orë të gjata, qetëson dhe forcon lëkurën. E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, por ideale për lëkurë të thatë, që rripet kollaj.

Mënyra e përdorimit: Pasi të keni aplikuar Argan 20 Oil Essence, shpërndani emulsionin në pëllëmbën e dorës dhe përhapeni në të gjithë fytyrën plotësisht derisa ajo të hidrohet plotësisht.

 

Argan 20 Steam Emulsion is made with fermented argan oil which provides nutrition to the skin. Argan oil has great firming and anti-aging properties which helps to target wrinkles. Made with Nature Republic’s high-temperature technology, the argan 20 skin care line is easily absorbed into skin to leave skin moisturized and soft. Deep skin hydration and rich nourishment for long hours, soothes and tightens skin. For all skin types; Ideal for dry to extremely dry, flaky skin

How To Use: After applying Argan 20 Oil Essence, dispense emulsion onto palm and spread throughout the face completely until fully hydrated.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories