Argan Essential Deep Care Conditioner

1,600 L

Ky balsam është ideal për flokët e dëmtuar për të rikthyer hidratimin dhe ushqimin. Komponentët e vajit të arganit me përqendrim në flokë të dëmtuar sigurojnë hidratim dhe ushqim. Vaji i trëndafilit dhe vaji i luleve të lulehënës përmirësojnë shkëlqimin, ulin ngatërresat dhe ashpërsinë si edhe i mbajnë flokët tuaj të butë. Stimulon, qetëson dhe shëron skalpin dhe folikulat e flokëve për një flokë më të shëndetshëm, më të shndritshëm dhe më të butë. E pasur me acide yndyrore dhe Vitamine-E për përmirësimin e flokëve të thatë dhe të dëmtuar, ose flokët e djegur. E përshtatshme për të gjitha tipet e flokëve. Bërë 100% me vaj argani, vaj trëndafili dhe vaj aguliçe.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Ky balsam është ideal për flokët e dëmtuar për të rikthyer hidratimin dhe ushqimin. Komponentët e vajit të arganit me përqendrim në flokë të dëmtuar sigurojnë hidratim dhe ushqim. Vaji i trëndafilit dhe vaji i luleve të lulehënës përmirësojnë shkëlqimin, ulin ngatërresat dhe ashpërsinë si edhe i mbajnë flokët tuaj të butë. Stimulon, qetëson dhe shëron skalpin dhe folikulat e flokëve për një flokë më të shëndetshëm, më të shndritshëm dhe më të butë. E pasur me acide yndyrore dhe Vitamine-E për përmirësimin e flokëve të thatë dhe të dëmtuar, ose flokët e djegur. E përshtatshme për të gjitha tipet e flokëve. Bërë 100% me vaj argani, vaj trëndafili dhe vaj aguliçe.

This conditioner is ideal for damaged hair to replenish moisture and nutrition. The argan oil components concentrated on damaged hair provide moisture and nutrition, and rosehip oil and moonlight flower oil improve gloss, improve tangling and roughness, and keep your hair smooth. Stimulates, soothes and heals the scalp and hair follicles for healthier, shinier, silkier hair. Rich in fatty acids and Vitamine-E for improving dry and damaged hair, split ends or frizzy hair. For all hair types. Made with 100% Argan oil, rosehip oil and primrose oil.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories