Argan Essential Deep Care Shampoo

1,600 L

Kjo shampo është ideale për flokët e dëmtuar për të rikthyer hidratimin dhe lëndët ushqyese. Shampo me fromulë të lehtë për flokun ndihmon për të krijuar flokë të butë plot shkëlqim, të cilët nuk ngatërrohen. Bërë me vaj të pasur organik argani për një shampo hidratuese revolucionare. Komponentët e vajit të arganit të përqendruar në flokë të dëmtuar sigurojnë hidratim dhe ushqim, dhe vaji i trëndafilit dhe vaji i lulehënave përmirësojnë shkëlqimin, ulin ngatërresat dhe ashpërsinë e flokëve dhe i mbajnë ato të butë. Ndihmon në flokë të shëndetshëm voluminozë. Shampo e përshtathme për cdo tip floku.

 

 

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Kjo shampo është ideale për flokët e dëmtuar për të rikthyer hidratimin dhe lëndët ushqyese. Shampo me fromulë të lehtë për flokun ndihmon për të krijuar flokë të butë plot shkëlqim, të cilët nuk ngatërrohen. Bërë me vaj të pasur organik argani për një shampo hidratuese revolucionare. Komponentët e vajit të arganit të përqendruar në flokë të dëmtuar sigurojnë hidratim dhe ushqim, dhe vaji i trëndafilit dhe vaji i lulehënave përmirësojnë shkëlqimin, ulin ngatërresat dhe ashpërsinë e flokëve dhe i mbajnë ato të butë. Ndihmon në flokë të shëndetshëm voluminozë. Shampo e përshtathme për cdo tip floku.

This shampoo is ideal for damaged hair to replenish moisture and nutrition. Mild formulated shampoo helps to create silky soft hair which are tangle free. Made with rich organic argan oil for a revolutionary moisturizing shampoo. The argan oil components concentrated on damaged hair provide moisture and nutrition, and rosehip oil and moonlight flower oil improve gloss, improve tangling and roughness, and keep your hair smooth. Helps with achieving healthy voluminous hair in all hair types.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories