Baby – Facial Cream 50 ml

1,700 L

 • Mbron lëkurën delikate të foshnjës
 • Parandalon tharjen dhe acarimet
 • Qetëson skuqjet
 • Poligoni është i njohur për efikasitetin në parandalimin e thatësisë, acarimeve dhe skuqjeve në të ardhmen. E pasuruar me vaj Jojoba dhe vaj Hippophae zbut dhe ushqen lëkurën duke e mbrojtur atë dhe duke e bërë atë të butë.
 • Për të gjitha llojet e lëkurës; Për përdorim të përditshëm

Përbërësit Aktivë:

 • 70% ekstrakt poligoni, i pasuruar me vaj Jojoba dhe vaj hipofi

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share
 • Protects baby’s delicate skin
 • Prevents dryness & irritations
 • Calms and soothes redness
 • Polygonum is known as efficient in preventing future dryness, irritations and redness. Enriched with Jojoba oil and Hippophae oil it softens and nourishes the skin protecting it and making it soft and smooth.
 • Good for all skin types; For daily use

Active Ingredients

 • 70% Polygonum extract, enriched with Jojoba oil and Hippophae oil
Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories