Beauty Tool High-Quality Chinese Yam Paper (100 Pcs)

700 L

Letra kineze e cilësisë së lartë ka një teksturë të butë mëndafshi që heq lehtësisht sebumin pa e tharë lagështinë e brendshme nga lëkura. Shtypni butësisht filmin e kontrollit të vajit në zonat e yndyrshme të lëkurës, si hunda dhe balli.

 

Only 9 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Letra kineze e cilësisë së lartë ka një teksturë të butë mëndafshi që heq lehtësisht sebumin pa e tharë lagështinë e brendshme nga lëkura. Shtypni butësisht filmin e kontrollit të vajit në zonat e yndyrshme të lëkurës, si hunda dhe balli.

 

High quality chinese yam paper has a silk soft texture that gently removes sebum without drying inner moisture from the skin. Gently press our Oil-Control Film on oily areas of skin, such as nose and forehead.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories