Bee Venom Cleansing Foam

Pastruesi i akneve me helm blete trajton në mënyrë efektive njollat teksa jep hidratim qetësues që lë lëkurën të ndjehet e butë, e pastër dhe elastike. Një pastrues në formë shkume i cili përmban helm bletësh dhe kompleks anti-akne dhe vepron më së miri për lëkurën e ndjeshme të prirur për akne.

 

 

  ... people are viewing this right now

  Share

Pastruesi i akneve me helm blete trajton në mënyrë efektive njollat teksa jep hidratim qetësues që lë lëkurën të ndjehet e butë, e pastër dhe elastike. Një pastrues në formë shkume i cili përmban helm bletësh dhe kompleks anti-akne dhe vepron më së miri për lëkurën e ndjeshme të prirur për akne.

Bee Venom acne cleanser effectively treats blemishes while delivering soothing hydration that leaves skin feeling soft, clear, and supple. A cleansing foam best used for sensitive acne-prone skin which contains bee venom and anti-acne complex.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories