Bee Venom Treatment Spot

Linja e helmit të bletës është e shkëlqyeshme për lëkurën e ndjeshme dhe të prirur për akne. Përmban ekstraktin e pemës Myrtus Ugni  dhe përbërës të tjerë natyralë që përdoren si kompleks anti-akne për të hidratuar dhe qetësuar lëkurën. Ndihmon gjithashtu në zhbllokimin e poreve dhe shpërbërjen e papastërtive në lëkurë. Përmban 77% kompleks të helmit të bletës dhe përbërës natyralë siç janë lactobacillus, ekstrakt i fermentimit të fasuleve, ekstrakt bërdullaku, shelg, selvi, ekstrakt ari dhe rigon. Nuk përmban gjithashtu 8 kimikate (Pa paraben, pa aromë artificiale, pa pigment artificial, pa vaj mineral, pa surfaktant kimik, pa talk, pa benzofenon, pa trietanolaminë).

  ... people are viewing this right now

  Share

Linja e helmit të bletës është e shkëlqyeshme për lëkurën e ndjeshme dhe të prirur për akne. Përmban ekstraktin e pemës Myrtus Ugni  dhe përbërës të tjerë natyralë që përdoren si kompleks anti-akne për të hidratuar dhe qetësuar lëkurën. Ndihmon gjithashtu në zhbllokimin e poreve dhe shpërbërjen e papastërtive në lëkurë. Përmban 77% kompleks të helmit të bletës dhe përbërës natyralë siç janë lactobacillus, ekstrakt i fermentimit të fasuleve, ekstrakt bërdullaku, shelg, selvi, ekstrakt ari dhe rigon. Nuk përmban gjithashtu 8 kimikate (Pa paraben, pa aromë artificiale, pa pigment artificial, pa vaj mineral, pa surfaktant kimik, pa talk, pa benzofenon, pa trietanolaminë).

The bee venom line is excellent for sensitive and acne-prone skin. It contains Myrtus Ugni tree extract and other natural ingredients that are used as anti-ance complex to moisture and soothe the skin. It also helps unclog pores and break down buildups on the skin. Contains 77% bee venom complex and natural ingredients such as lactobacillus, bean fermentation extract, portulaca extract, willow, cypress, gold extract and oregano. It is also 8 chemicals free (No paraben, No artificial aroma, No artificial pigment, No mineral oil, No chemical surfactant, No talc, No benzophenone, No triethanolamine).

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories