Blackhead Clear 3-Step Nose Pack

4.00

Tre hapa për të arritur një hundë të përsosur pa pikat të zeza duke pastruar thellë poret, duke eksfoluar qelizat e vdekura të lëkurës dhe duke zvogëluar poret. Kjo paketë ka efekte anti-inflamatore dhe antiseptike dhe tonifikon lëkurën si dhe forcon enët e gjakut për të zvogëluar sekretimin e gjëndrave dhjamore të cilat në fund përmirësojnë pamjën e poreve të lëkurës. Jo vetëm që heq pikat e zeza dhe çdo papastërti në lëkurë, por gjithashtu përmirëson pikat e zeza në të ardhmen duke minimizuar madhësinë e poreve. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Hapi 1: Ky hap shkrin dhe tret keratinën, papastërtitë dhe mbetjet e bllokuara në pore

Hapi 2: Pluhuri i qymyrit largon sebumin nga poret dhe siguron një pastrim të thellë

Hapi 3: Siguron një efekt freskues për qetësimin dhe zvoglimin e poreve të zgjeruara si dhe ekuilibron prodhimin e sebumit

Out of stock


Tre hapa për të arritur një hundë të përsosur pa pikat të zeza duke pastruar thellë poret, duke eksfoluar qelizat e vdekura të lëkurës dhe duke zvogëluar poret. Kjo paketë ka efekte anti-inflamatore dhe antiseptike dhe tonifikon lëkurën si dhe forcon enët e gjakut për të zvogëluar sekretimin e gjëndrave dhjamore të cilat në fund përmirësojnë pamjën e poreve të lëkurës. Jo vetëm që heq pikat e zeza dhe çdo papastërti në lëkurë, por gjithashtu përmirëson pikat e zeza në të ardhmen duke minimizuar madhësinë e poreve. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Hapi 1: Ky hap shkrin dhe tret keratinën, papastërtitë dhe mbetjet e bllokuara në pore

Hapi 2: Pluhuri i qymyrit largon sebumin nga poret dhe siguron një pastrim të thellë

Hapi 3: Siguron një efekt freskues për qetësimin dhe zvoglimin e poreve të zgjeruara si dhe ekuilibron prodhimin e sebumit

 

Three steps to achieve a perfect blackhead free nose by deep cleansing pores, exfoliating dead skin cells and tighten pores. This nose pack has anti-inflammatory and antiseptic effects and tones the skin and strengthens blood vessels to reduce the secretion of sebaceous glands which ultimately refines pores of the skin. Not only it removes blackheads and any impurity in the skin, but it also improves future blackheads by minimizing pore size. Suitable for all skin types.

Step 1: This step melts and dissolves keratin, dirt and wastes clogged in pores

Step 2: Charcoal powder removes sebum from the pores and provides deep cleansing

Step 3: Provides cooling effect to sooth and tighten enlarged pores and balances sebum production

 

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Blackhead Clear 3-Step Nose Pack”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Close

Categories