Blackhead Clear Nose Pack (7EA)

950 L

Paketa Blackhead Clear Nose heq pikat e zeza, qelizat e vdekura dhe papastërtitë nga lëkura. Me përbërësin mahnitës, qymyrin, ajo depërton thellë në lëkurë për të hequr toksinat dhe për të rregulluar prodhimin e sebumit. Efektet qetësuese ngadalësojnë procesin e oksidimit i cili ndihmon anti-plakjen. Lë lëkurën të pastër, të hidratuar dhe të freskët.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Paketa Blackhead Clear Nose heq pikat e zeza, qelizat e vdekura dhe papastërtitë nga lëkura. Me përbërësin mahnitës, qymyrin, ajo depërton thellë në lëkurë për të hequr toksinat dhe për të rregulluar prodhimin e sebumit. Efektet qetësuese ngadalësojnë procesin e oksidimit i cili ndihmon anti-plakjen. Lë lëkurën të pastër, të hidratuar dhe të freskët.

The blackhead clear nose pack removes blackheads, dead skin cells and impurities from the skin. With the amazing ingredient, charcoal, it penetrates deep into the skin to remove toxins and regulate the production of sebum. Soothing effects slow down the oxidation process which helps anti-aging. Leaves skin clean, moisturized and refreshed.

 

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories