Botanical Skinny Pen Liner 02 Dark Brown

1,500 L

Një eyeliner kaf i lëngshëm me një majë ultra të hollë 0,12 mm për aplikim të saktë dhe të kontrolluar. Ofron ngjyra të plota që zgjasin përmes djersës dhe sebumit pa u fshirë.

 

Only 4 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një eyeliner kaf i lëngshëm me një majë ultra të hollë 0,12 mm për aplikim të saktë dhe të kontrolluar. Ofron ngjyra të plota që zgjasin përmes djersës dhe sebumit pa u fshirë.

 

A brown liquid eyeliner featuring a 0.12mm ultra-thin tip for precise and controlled application. Delivers saturated colors that last through sweat and sebum without smudging.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories