Bulgarian Rose Moisture Emulsion

850 L

Një emulsion hidratues që lë lëkurën me lagështi të bollshme. Ushqen dhe zbut lëkurën me ekstrakt trëndafili. Ndihmon në rritjen e rezistencës së lëkurës, lë një shkëlqim të ndritshëm në pamjen tuaj, struktura e lehtë dhe e butë është freskuese dhe qetësuese për lëkurën. E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, sidomos ato që duan një pamje rrezatuese dhe të njomë. Uji i trëndafilit bullgar në formulën e tipit xhel të tejdukshëm hidraton dhe freskon lëkurën, duke e lënë të shndritshme dhe plot hidratim. Aroma e trëndafilit gjithashtu do të kënaq shqisat tuaja.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një emulsion hidratues që lë lëkurën me lagështi të bollshme. Ushqen dhe zbut lëkurën me ekstrakt trëndafili. Ndihmon në rritjen e rezistencës së lëkurës, lë një shkëlqim të ndritshëm në pamjen tuaj, struktura e lehtë dhe e butë është freskuese dhe qetësuese për lëkurën. E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, sidomos ato që duan një pamje rrezatuese dhe të njomë. Uji i trëndafilit bullgar në formulën e tipit xhel të tejdukshëm hidraton dhe freskon lëkurën, duke e lënë të shndritshme dhe plot hidratim. Aroma e trëndafilit gjithashtu do të kënaq shqisat tuaja.

 

A hydrating emulsion that leaves skin with abundant moisture. Nourishes, conditions, and softens with rose extract; helps boost skin resiliency; leaves a luminous glow to your look; light, soft texture is refreshing and soothing on skin. All skin types; those who want a dewy, bright look. Bulgarian rosewater in the translucent gel-type formula moisturizes and refreshes skin, leaving it dewy and bright. The rose scent pleases the senses.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories