Bulgarian Rose Skin Care Special Set

45.00

Kompleti ynë për kujdesin e lëkurës nga trëndafili bullgar sapo ka arritur. Përbërë nga petalet e trëndafilit direkt nga Lugina e Trëndafilave në Bullgari. Fuqia e tij antibakteriale do ta bëjë atë aleatin tuaj të përsosur për të tonifikuar lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe të hidratuar dhe në të njëjtën kohë për të luftuar bakteret që shkaktojnë aknet. Përmban:

1.Pastrues: Funksioni i tij është të pastrojë fytyrën dhe ta lirojë atë nga papastërtitë, gjurmët e grimit dhe mbetjet e tjera në lëkurë. 120 ml
2.Esencë: Funksioni i saj është të veprojë drejtpërdrejt në lëkurë. Ka një përzjerje me përbërës aktivë që i jep lëkurës tuaj stabilitetin e përsosur për të bashkuar të gjithë përbërësit. 35 ml
3.Toner: Funksioni i tij është të balancojë PH-në e lëkurës, i cili çekuilibrohet pas pastrimit të lëkurës. 155 ml
4.Emulsion: Funksioni i tij është të mbrojë lëkurën nga ndotja dhe të ndihmojë përbërësit aktivë që kemi aplikuar më parë të përthithen shpejt dhe lehtë. 155 ml
5. Krem: Funksioni i tij është të ndihmojë në ushqimin dhe hidratimin e sipërfaqes së lëkurës. 100 ml
6. Maska: Funksioni i saj është të ndihmojë në hidratimin e lëkurës, duke i dhënë asaj një efekt shkëlqyes dhe elasticiteti. 2 copë

In stock

+
  ... people are viewing this right now

  Share

Kompleti ynë për kujdesin e lëkurës nga trëndafili bullgar sapo ka arritur. Përbërë nga petalet e trëndafilit direkt nga Lugina e Trëndafilave në Bullgari. Fuqia e tij antibakteriale do ta bëjë atë aleatin tuaj të përsosur për të tonifikuar lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe të hidratuar dhe në të njëjtën kohë për të luftuar bakteret që shkaktojnë aknet. Përmban:
1.Pastrues: Funksioni i tij është të pastrojë fytyrën dhe ta lirojë atë nga papastërtitë, gjurmët e grimit dhe mbetjet e tjera në lëkurë. 120 ml
2.Esencë: Funksioni i saj është të veprojë drejtpërdrejt në lëkurë. Ka një përzjerje me përbërës aktivë që i jep lëkurës tuaj stabilitetin e përsosur për të bashkuar të gjithë përbërësit. 35 ml
3.Toner: Funksioni i tij është të balancojë PH-në e lëkurës, i cili çekuilibrohet pas pastrimit të lëkurës. 155 ml
4.Emulsion: Funksioni i tij është të mbrojë lëkurën nga ndotja dhe të ndihmojë përbërësit aktivë që kemi aplikuar më parë të përthithen shpejt dhe lehtë. 155 ml
5. Krem: Funksioni i tij është të ndihmojë në ushqimin dhe hidratimin e sipërfaqes së lëkurës. 100 ml
6. Maska: Funksioni i saj është të ndihmojë në hidratimin e lëkurës, duke i dhënë asaj një efekt shkëlqyes dhe elasticiteti. 2 copë

 

Our Bulgarian Rose skin care kit has arrived. Its ingredients are made from rose petals directly from the Valley of Roses in Bulgaria. Its antibacterial power will make it your perfect ally to tone the skin, leaving it soft and hydrated and at the same time fight acne-causing bacteria. Containins:
1.Bulgarian Rose Cleanser : Its function is to cleanse the face and free it from impurities, traces of makeup and other residues that remain on the skin. 120ml
2.Bulgarian Rose Essence : its function is to act directly on the skin. It has a cocktail of active ingredients that gives your skin the perfect stability to fuse all the components. 35ml
3.Bulgarian Rose Moisture Toner : Its function is to balance the PH of the skin, which becomes unbalanced after cleansing the skin. 155ml
4.Bulgarian Rose Emulsion : Its function is to protect the skin from pollution and help the active ingredients that we have previously applied to be absorbed quickly and easily. 155ml
5.Bulgarian Rose Cream : Its function is to help nourish and hydrate the surface of the skin. 100ml
6.Bulgarian Rose Mask Sheet : Its function is to help moisturize the skin, giving it an effect of luminosity, firmness and elasticity. 2 units

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Bulgarian Rose Skin Care Special Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Categories: ,
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories