By Flower Auto LipLiner 03 Coral

720 L

By Flower Auto Lip Liner është një laps buzësh me teksturë kremoz për krijimin e vijave të buzës së sipërme dhe të poshtme për të parandaluar aplikimin e keq të buzëkuqit, duke zgjatur kështu jetëgjaësinë e ngjyrës në buzët tuaja. Laps me furçë në skajin e kundërt. Vizatoni vijën e buzës së sipërme nga jashtë brenda në drejtim të qendrës. Më pas, vizatoni vijën e poshtme në të njëjtën mënyrë dhe bëjeni aplikimin më të natyrshëm duke përdorur furçën në skajin tjetër.

Only 6 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

By Flower Auto Lip Liner është një laps buzësh me teksturë kremoz për krijimin e vijave të buzës së sipërme dhe të poshtme për të parandaluar aplikimin e keq të buzëkuqit, duke zgjatur kështu jetëgjaësinë e ngjyrës në buzët tuaja. Laps me furçë në skajin e kundërt. Vizatoni vijën e buzës së sipërme nga jashtë brenda në drejtim të qendrës. Më pas, vizatoni vijën e poshtme në të njëjtën mënyrë dhe bëjeni aplikimin më të natyrshëm duke përdorur furçën në skajin tjetër.

 

By Flower Auto Lip Liner is a creamy pencil type textured lip liner for outlining the upper & bottom lip applied first to prevent lipstick or lip gloss from bleeding, or feathering therefore, prolonging the color. Pencil type with brush on opposite end. Draw upper lip line from the outer corner inwards toward the center. Then, draw the lower line the same way and blend in naturally using the brush on the other end.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories