By Flower Gradation Blusher – Shy Beige

2,100 L

Përfitimet:

Vaji Camelia, ruan lagështinë e lëkurës

Kamomili relakson lëkurën

Teksturë pluhur që mund të kontrollojë sebumin

Jep ngjyrë të freskët dhe afatgjatë

Pajisur me një furçë ovale për ta bërë fytyrën të duket natyrale

  ... people are viewing this right now

  Share

Përfitimet:

Vaji Camelia, ruan lagështinë e lëkurës

Kamomili relakson lëkurën

Teksturë pluhur që mund të kontrollojë sebumin

Jep ngjyrë të freskët dhe afatgjatë

Pajisur me një furçë ovale për ta bërë fytyrën të duket natyrale

 

Benefits:

Camellia oil, preserves the moisture of the skin

Chamomile relaxes the skin

Powdery texture that can control sebum 

Gives fresh and long-lasting color 

Equipped with an oval brush to make the face look natural

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories