By Flower Gradation Shading – Blendy Brown

2,100 L

Përfitimet:
Vaj Camelia, hidraton dhe ndriçon
Kamomili relakson lëkurën
Mund të kontrollojë sebumin
Ofron ngjyrë të ndritshme dhe të qëndrueshme
Pajisur me një furçë ovale për ta bërë më të lehtë aplikimin e produktit.

Only 4 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Përfitimet:
Vaj Camelia, hidraton dhe ndriçon
Kamomili relakson lëkurën
Mund të kontrollojë sebumin
Ofron ngjyrë të ndritshme dhe të qëndrueshme
Pajisur me një furçë ovale për ta bërë më të lehtë aplikimin e produktit.

 

Benefits:

Camellia oil, moisturizes and brightens

Chamomile relaxes the skin

 Can control sebum

Provides bright and lasting color

Equipped with an oval brush to make product application easier.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories