Calendula Relief Cream

2,700 L

Një krem ushqyes dhe rigjallërues i fytyrës i formuluar me marigold për të ndihmuar në rritjen e shkëlqimit dhe ngjyrës së lëkurës. Bërë me 800 ppm ekstrakt kalendulë që ndihmon në rritjen e shkëlqimit dhe strukturës së lëkurës. Formuluar nëpërmjet një teknologjie të prodhimit të ftohtë për të ruajtur përfitimet ushqyese të secilit përbërës. Përbërë nga vajra esencial natyror me origjinë bimore. Pa aromë artificiale, parabene apo sulfate!

Only 6 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një krem ushqyes dhe rigjallërues i fytyrës i formuluar me marigold për të ndihmuar në rritjen e shkëlqimit dhe ngjyrës së lëkurës. Bërë me 800 ppm ekstrakt kalendulë që ndihmon në rritjen e shkëlqimit dhe strukturës së lëkurës. Formuluar nëpërmjet një teknologjie të prodhimit të ftohtë për të ruajtur përfitimet ushqyese të secilit përbërës. Përbërë nga vajra esencial natyror me origjinë bimore. Pa aromë artificiale, parabene apo sulfate!

 

A nourishing and revitalizing daily face cream formulated with marigold to help boost skin radiance and complexion. Made with 800 ppm calendula extract which helps boost skin radiance and texture. Formulated via a cold brew technology to retain each ingredient’s nourishing benefits. Made with all natural plant-derived essential oils. NO artificial fragrance, parabens, or sulfates!

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories