Calendula Relief Emulsion

2,600 L

Një hidratues i lehtë mbrojtës i bërë me ekstrakt kalendula për të ndihmuar në ushqimin dhe përmirësimin e pamjes së barrierës së lëkurës. Bërë me 800 ppm ekstrakt kalendulë që ndihmon në rritjen e shkëlqimit dhe strukturës së lëkurës. Formuluar nëpërmjet një teknologjie të prodhimit të ftohtë për të ruajtur përfitimet ushqyese të secilit përbërës. Përbërë nga vajra esencial natyror me origjinë bimore. Pa aromë artificiale, parabene apo sulfate!

Only 6 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një hidratues i lehtë mbrojtës i bërë me ekstrakt kalendula për të ndihmuar në ushqimin dhe përmirësimin e pamjes së barrierës së lëkurës. Bërë me 800 ppm ekstrakt kalendulë që ndihmon në rritjen e shkëlqimit dhe strukturës së lëkurës. Formuluar nëpërmjet një teknologjie të prodhimit të ftohtë për të ruajtur përfitimet ushqyese të secilit përbërës. Përbërë nga vajra esencial natyror me origjinë bimore. Pa aromë artificiale, parabene apo sulfate!

 

A protective lightweight moisturizer made with calendula extract to help nourish and improve appearance of skin barrier. Made with 800 ppm calendula extract which helps boost skin radiance and texture. Formulated via a cold brew technology to retain each ingredient’s nourishing benefits. Made with all natural plant-derived essential oils. NO artificial fragrance, parabens, or sulfates!

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories