California Aloe Power Lasting Sun Block SPF50+ PA+++

Ndriçon fytyrën, përmirëson rrudhat, mbron nga rrezet UV. Një krem dielli shumë aktiv dhe efektiv, afatgjatë për të gjitha aktivitetet në natyrë. SPF50 + PA +++. Shkundni produktin mirë dhe aplikojeni në pjesët e trupit tuaj që do të ekspozohen në diell. Përhapeni në mënyrë të barabartë mbi fytyrën tuaj. Aplikojeni pas mbarimit të tualetit për rezultate më të mira.

  ... people are viewing this right now

  Share

Ndriçon fytyrën, përmirëson rrudhat, mbron nga rrezet UV. Një krem dielli shumë aktiv dhe efektiv, afatgjatë për të gjitha aktivitetet në natyrë. SPF50 + PA +++. Shkundni produktin mirë dhe aplikojeni në pjesët e trupit tuaj që do të ekspozohen në diell. Përhapeni në mënyrë të barabartë mbi fytyrën tuaj. Aplikojeni pas mbarimit të tualetit për rezultate më të mira.

 

Brightening, Wrinkle-improving, UV Protection. An effective, long-lasting 1-second multi active sun milk for all outdoor activities. SPF50+ PA+++. Shake the product well and apply onto the parts of your body that will be exposed to the sun. Evenly spread over your face. Apply after makeup application for better results.

Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories