California Aloe Vera Cleansing Tissue (1+1)

Këto peceta pastruese të buta për fytyrën që përmbajnë ekstraktin e gjetheve të aloe vera kaliforniane heqin papastërtitë e padukshme. E lë lëkurën tuaj të lagur dhe të freskuar pa ndjesi ngjitëse apo acarime. Fshijeni butësisht fytyrën me një nga pecetat pastruese. Sigurohuni që të mos e fusni produktin në sy.

  ... people are viewing this right now

  Share

Këto peceta pastruese të buta për fytyrën që përmbajnë ekstraktin e gjetheve të aloe vera kaliforniane heqin papastërtitë e padukshme. E lë lëkurën tuaj të lagur dhe të freskuar pa ndjesi ngjitëse apo acarime. Fshijeni butësisht fytyrën me një nga pecetat pastruese. Sigurohuni që të mos e fusni produktin në sy.

This gentle cleansing facial tissue which contains California aloe vera leaf extract removes make-up and invisible impurities. It leaves your skin moisturized and refreshed without stickiness and irritation.  [How to use] Gently wipe the face with a cleansing tissue. Make sure not to get the product in your eyes while wiping around the eyes.

 

Categories: , Tag: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories