California Aloe Waterproof Sun Block SPF50+ PA++++

Një bllokues dielli i papërshkueshëm nga uji që mbron lëkurën nga rrezet UV. Bllokim i rrezeve UV me efekte afatgjata. Nuk zhduket lehtë edhe gjatë sporteve ujore në natyrë. Vjen në një teksturë kremoze duke ofruar një përfundim të mëndafshtë dhe freskues. Përmban 2.75 ppm ekstrakte aloe vera Kaliforniane. Aplikohet për të gjitha llojet e lëkurës me SPF50+ PA++++

  ... people are viewing this right now

  Share

Një bllokues dielli i papërshkueshëm nga uji që mbron lëkurën nga rrezet UV. Bllokim i rrezeve UV me efekte afatgjata. Nuk zhduket lehtë edhe gjatë sporteve ujore në natyrë. Vjen në një teksturë kremoze duke ofruar një përfundim të mëndafshtë dhe freskues. Përmban 2.75 ppm ekstrakte aloe vera Kaliforniane. Aplikohet për të gjitha llojet e lëkurës me SPF50+ PA++++

 

A waterproof sunblock that protects that skin against UV rays. Blocking UV rays with longlasting effects and would not fade away easily even during outdoor water sports. Comes in a creamy texture providing with silky and refreshing finishing. Containing 2.75ppm of California Aloe extracts. Applies to all skin types with SPF50+ PA++++

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories