Cell Power Day Cream

6,000 L

Kremi Cell Power i Nature Republic është një hidratues luksoz, i cili i jep lëkurës tuaj qartësi dhe vitalitet, e hidraton atë dhe e mbron nga stimujt e jashtëm. Ai përmban ekstrak të fermentuar Callus Culture dhe 5 lloje ekstraktesh të fermentuara të kërpudhave të cilat forcojnë elasticitetin dhe i japin lagështi dhe ushqim lëkurës, duke e bërë atë të shkëlqejë.

 

Only 6 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Kremi Cell Power i Nature Republic është një hidratues luksoz, i cili i jep lëkurës tuaj qartësi dhe vitalitet, e hidraton atë dhe e mbron nga stimujt e jashtëm. Ai përmban ekstrak të fermentuar Callus Culture dhe 5 lloje ekstraktesh të fermentuara të kërpudhave të cilat forcojnë elasticitetin dhe i japin lagështi dhe ushqim lëkurës, duke e bërë atë të shkëlqejë.

 

Nature Republic Cell Power Day Cream is a premium moisturizer, which gives your skin clarity and vitality, hydrates it and protects it from external stimuli. It contains fermented Callus Culture Extract and 5 types of fermented mushroom extracts which strengthen the elasticity and give moisture and nutrition to the skin, making it shine.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories