Cell Power Emulsion

4,600 L

Nature Republic Cell Power Emulsion është një hidratant që përmban ekstrakt Jeju Neofinetia Falcata Callus Culture dhe 5 lloje ekstraktesh të kërpudhave të fermentuara për të përmirësuar elasticitetin e lëkurës, rrudhat dhe tonin e lëkurës. Tekstura e butë dhe e mëndafshtë siguron hidratim dhe ushqim të pasur për lëkurë të shëndetshme dhe të gjallë.

 

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Nature Republic Cell Power Emulsion është një hidratant që përmban ekstrakt Jeju Neofinetia Falcata Callus Culture dhe 5 lloje ekstraktesh të kërpudhave të fermentuara për të përmirësuar elasticitetin e lëkurës, rrudhat dhe tonin e lëkurës. Tekstura e butë dhe e mëndafshtë siguron hidratim dhe ushqim të pasur për lëkurë të shëndetshme dhe të gjallë.

 

Nature Republic Cell Power Emulsion is a moisturizer that contains Jeju Neofinetia Falcata Callus Culture Extract and 5 kinds of Fermented Mushroom extract to improve skin elasticity, wrinkles and skin tone. Silky soft texture supplies rich moisture and nourishment for healthy, vitalized skin.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories