Chamomile Calming Cream

2,500 L

Përmban 4,000 ppm ekstrakt të luleve Matricaria, të cilat qetësojnë lëkurën, e hidratojnë dhe e bëjnë atë të shëndetshme. Përmban vaj lule kamomili, pa aroma artificiale, për ta bërë lëkurën tuaj më të shëndetshme. Ka kaluar testet kundra irritimit të lëkurës .

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Përmban 4,000 ppm ekstrakt të luleve Matricaria, të cilat qetësojnë lëkurën, e hidratojnë dhe e bëjnë atë të shëndetshme. Përmban vaj lule kamomili, pa aroma artificiale, për ta bërë lëkurën tuaj më të shëndetshme. Ka kaluar testet kundra irritimit të lëkurës.

 

Contains 4,000 ppm of Matricaria flower extract, which soothes the skin, moisturizes the skin and makes it healthy. It contains chamomile flower oil, not artificial fragrance, to make your skin healthier. Skin irritation test completed.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories