Collagen Dream 70 Emulsion

3,300 L

Emulsioni Collagen Dream 70 siguron lagështi për lëkurë për një pamje më të shëndetshme. Përmban adenozinë për të zvogëluar dukshëm shfaqjen e shenjave të plakjes. Përmban 70% të kolagjenit të tretshëm në ujë që lë lëkurën të butë dhe të ekuilibruar. Përmban adenozinë për të zvogëluar shfaqjen e shenjave të plakjes.

Kolagjen Detar: Kjo formë e kolagjenit depërton lehtësisht në lëkurë për shkak të ngjashmërisë së saj me kolagjenin e prodhuar natyrshëm në trupin e njeriut. Kolagjen i tretshëm në ujë nga deti i kuq në oqeanin e Indonezisë.

Acai Berry: E njohur si “Pema e Jetës” në Brazil, pema e palmës acai prodhon manaferrat acai, një super ushqim popullor i pasur me antioksidantë. Përfshihen antocianina (efekt anti-plakje), Vitamina A, C, E, K dhe minerale, kështu që është efektive në detoksifikimin e trupit dhe lënien e lëkurës të butë.

Only 4 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Emulsioni Collagen Dream 70 siguron lagështi për lëkurë për një pamje më të shëndetshme. Përmban adenozinë për të zvogëluar dukshëm shfaqjen e shenjave të plakjes. Përmban 70% të kolagjenit të tretshëm në ujë që lë lëkurën të butë dhe të ekuilibruar. Përmban adenozinë për të zvogëluar shfaqjen e shenjave të plakjes.

Kolagjen Detar: Kjo formë e kolagjenit depërton lehtësisht në lëkurë për shkak të ngjashmërisë së saj me kolagjenin e prodhuar natyrshëm në trupin e njeriut. Kolagjen i tretshëm në ujë nga deti i kuq në oqeanin e Indonezisë.

Acai Berry: E njohur si “Pema e Jetës” në Brazil, pema e palmës acai prodhon manaferrat acai, një super ushqim popullor i pasur me antioksidantë. Përfshihen antocianina (efekt anti-plakje), Vitamina A, C, E, K dhe minerale, kështu që është efektive në detoksifikimin e trupit dhe lënien e lëkurës të butë.

 

Collagen Dream 70 Emulsion provides moisture for healthier looking skin. Contains adenosine to visibly reduce appearance of aging signs. Contains 70% of water-soluble collagen that leaves skin smooth and balanced. Contains adenosine to reduce appearance of aging signs.

Marine Collagen: This form of collagen penetrates easily into the skin due to its similarity to collagen produced naturally in the human body. Water-soluble collagen from red sea-bream in the ocean of Indonesia.

Acai Berry: Known as “Tree of Life” in Brazil, the acai palm tree produces acai berries, a popular super food rich in antioxidants. Anthocyanin (anti-aging effect), Vitamin A, C, E, K, and minerals are included, so it is effective in detoxifying the body and leaving skin supple.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories