Collagen Dream 70 Essence

34.00

Esenca Collagen Dream 70 siguron lagështi dhe një lëkurë më të shëndetshme. Përmban Acai Berry dhe Adenozinë për të zvogëluar dukshëm shfaqjen e shenjave të plakjes dhe Niacinamide për efekt shkëlqyes. Esencë mbrojtëse dhe ushqyese që përmban 70% kolagjen të tretshëm në ujë. Përmban adenozinë dhe 400mg kokrra të kuqe acai.

Kolagjen Detar: Kjo formë e kolagjenit depërton lehtësisht në lëkurë për shkak të ngjashmërisë së saj me kolagjenin e prodhuar natyrshëm në trupin e njeriut. Kolagjen i tretshëm në ujë nga deti i kuq në oqeanin e Indonezisë.

Acai Berry: E njohur si “Pema e Jetës” në Brazil, pema e palmës acai prodhon manaferrat acai, një super ushqim popullor i pasur me antioksidantë. Përfshihen antocianina (efekt anti-plakje), Vitamina A, C, E, K dhe minerale, kështu që është efektive në detoksifikimin e trupit dhe lënien e lëkurës të butë.

In stock

+
  ... people are viewing this right now

  Share

Esenca Collagen Dream 70 siguron lagështi dhe një lëkurë më të shëndetshme. Përmban Acai Berry dhe Adenozinë për të zvogëluar dukshëm shfaqjen e shenjave të plakjes dhe Niacinamide për efekt shkëlqyes. Esencë mbrojtëse dhe ushqyese që përmban 70% kolagjen të tretshëm në ujë. Përmban adenozinë dhe 400mg kokrra të kuqe acai.

Kolagjen Detar: Kjo formë e kolagjenit depërton lehtësisht në lëkurë për shkak të ngjashmërisë së saj me kolagjenin e prodhuar natyrshëm në trupin e njeriut. Kolagjen i tretshëm në ujë nga deti i kuq në oqeanin e Indonezisë.

Acai Berry: E njohur si “Pema e Jetës” në Brazil, pema e palmës acai prodhon manaferrat acai, një super ushqim popullor i pasur me antioksidantë. Përfshihen antocianina (efekt anti-plakje), Vitamina A, C, E, K dhe minerale, kështu që është efektive në detoksifikimin e trupit dhe lënien e lëkurës të butë.

 

Collagen Dream 70 Essence provides moisture and healthier looking skin. It contains Acai Berry and Adenosine to visibly reduce appearance of aging signs and Niacinamide for brightening effect. Nourishing protective essence that contains 70% water-soluble collagen. Contains adenosine and 400mg of acai berry for moisture and healthier looking skin.

Marine Collagen: This form of collagen penetrates easily into the skin due to its similarity to collagen produced naturally in the human body. Water-soluble collagen from red sea-bream in the ocean of Indonesia.

Acai Berry: Known as “Tree of Life” in Brazil, the acai palm tree produces acai berries, a popular super food rich in antioxidants. Anthocyanin (anti-aging effect), Vitamin A, C, E, K, and minerals are included, so it is effective in detoxifying the body and leaving skin supple.

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Collagen Dream 70 Essence”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Category:
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories