Collagen Dream 90 Skin Booster

29.00

Collagen Dream 90 Skin Booster siguron lagështi dhe një lëkurë me pamje më të shëndetshme. Përmban adenozinë për të zvogëluar dukshëm shfaqjen e shenjave të plakjes. Përforcues i përqendruar i lëkurës që përmban 90% të kolagjenit të tretshëm në ujë. Një toner që rafinon strukturën dhe rrit shkëlqimin. Përmban adenozinë dhe forcon lëkurën.

Kolagjen Detar: Kjo formë e kolagjenit depërton lehtësisht në lëkurë për shkak të ngjashmërisë së saj me kolagjenin e prodhuar natyrshëm në trupin e njeriut. Kolagjen i tretshëm në ujë nga deti i kuq në oqeanin e Indonezisë.

Acai Berry: E njohur si “Pema e Jetës” në Brazil, pema e palmës acai prodhon manaferrat acai, një super ushqim popullor i pasur me antioksidantë. Përfshihen antocianina (efekt anti-plakje), Vitamina A, C, E, K dhe minerale, kështu që është efektive në detoksifikimin e trupit dhe lënien e lëkurës të butë.

In stock

+
  ... people are viewing this right now

  Share

Collagen Dream 90 Skin Booster siguron lagështi dhe një lëkurë me pamje më të shëndetshme. Përmban adenozinë për të zvogëluar dukshëm shfaqjen e shenjave të plakjes. Përforcues i përqendruar i lëkurës që përmban 90% të kolagjenit të tretshëm në ujë. Një toner që rafinon strukturën dhe rrit shkëlqimin. Përmban adenozinë dhe forcon lëkurën.

Kolagjen Detar: Kjo formë e kolagjenit depërton lehtësisht në lëkurë për shkak të ngjashmërisë së saj me kolagjenin e prodhuar natyrshëm në trupin e njeriut. Kolagjen i tretshëm në ujë nga deti i kuq në oqeanin e Indonezisë.

Acai Berry: E njohur si “Pema e Jetës” në Brazil, pema e palmës acai prodhon manaferrat acai, një super ushqim popullor i pasur me antioksidantë. Përfshihen antocianina (efekt anti-plakje), Vitamina A, C, E, K dhe minerale, kështu që është efektive në detoksifikimin e trupit dhe lënien e lëkurës të butë.

 

Collagen Dream 90 Skin Booster provides moisture and healthier looking skin. It contains adenosine to visibly reduce appearance of aging signs. Concentrated skin booster that contains 90% of water-soluble collagen. A toner with a boosting effect that refines texture and boosts radiance. Contains adenosine and firms the skin.

Marine Collagen: This form of collagen penetrates easily into the skin due to its similarity to collagen produced naturally in the human body. Water-soluble collagen from red sea-bream in the ocean of Indonesia.

Acai Berry: Known as “Tree of Life” in Brazil, the acai palm tree produces acai berries, a popular super food rich in antioxidants. Anthocyanin (anti-aging effect), Vitamin A, C, E, K, and minerals are included, so it is effective in detoxifying the body and leaving skin supple.

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Collagen Dream 90 Skin Booster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Category:
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories