Cranberry – Intimate Wash 250ml

2,100 L

 • Me bazë ekstrakte boronice, e njohur për të ndihmuar në shërimin e inflamacionit
 • pH i ulët (acid)
 • Përmban acid laktik i njohur për të luftuar candida
 • Nuk i than zonat e ndjeshme
 • Përmban sapunë të butë që eliminojnë kruajtjen
 • Parandalon erën e keqe dhe freskon zonën

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share
 • Based on Cranberry extracts, known to help healing urea inflammation
 • Low pH (acid)
 • Contains lactic acid known to fight candida
 • Doesn’t dry sensitive areas
 • Contains gentle soaps that eliminate itching
 • Prevents bad odor and refreshes
Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories