Dry Hands – Hand Cream Bottle Pump 250 ml

2,500 L

  • Për trajtimin e duarve të thata, të çara, gërvishtjet, bërrylat dhe gishtat e thatë
  • Trajton gjithashtu çarje dhe lëkurë të ndjeshme, të kuqe
  • Trajton “duart e punës”
  • Përhithet shpejt

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share
  • For the treatment of dry, cracked hands, abrasions, dry elbows and fingers.
  • Also treats fissures and sensitive, red skin
  • Treats “working hands”
  • Absorbs quickly
Categories: , Tag: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories