Fresh Green Tea 80 Cream

15.00

Për njerëzit me lëkurë të ndjeshme apo të irrituar, Nature Republic ofron një krem shumë efektiv Fresh Green Tea 80 Cream. Pikat kryesore kryesore të kremit janë efekti qetësues, anti-inflamator dhe anti-bakterial. Produkti është përshtatur veçanërisht për njerëzit me lëkurë tepër të ndjeshme. Nga ana e bukurisë, ajo përmban sasi të mëdha të Vitaminës C, e cila përveç një anti-oksiduesi shumë të fuqishëm, ka një efekt të fortë rinovues dhe është një mjet i fuqishëm anti-plakje. Kremi Fresh Green Tea 80 është i butë ndaj lëkurës dhe mund të përdoret çdo ditë. Dhe pse një produkt për njerëzit me lëkurë të ndjeshme në përgjithësi, është veçanërisht i përshtatshëm për përdoruesit që vuajnë nga aknet dhe shenjat e tyre.

In stock

+
  ... people are viewing this right now

  Share

Për njerëzit me lëkurë të ndjeshme apo të irrituar, Nature Republic ofron një krem shumë efektiv Fresh Green Tea 80 Cream. Pikat kryesore kryesore të kremit janë efekti qetësues, anti-inflamator dhe anti-bakterial. Produkti është përshtatur veçanërisht për njerëzit me lëkurë tepër të ndjeshme. Nga ana e bukurisë, ajo përmban sasi të mëdha të Vitaminës C, e cila përveç një anti-oksiduesi shumë të fuqishëm, ka një efekt të fortë rinovues dhe është një mjet i fuqishëm anti-plakje. Kremi Fresh Green Tea 80 është i butë ndaj lëkurës dhe mund të përdoret çdo ditë. Dhe pse një produkt për njerëzit me lëkurë të ndjeshme në përgjithësi, është veçanërisht i përshtatshëm për përdoruesit që vuajnë nga aknet dhe shenjat e tyre.

 

For people with sensitive or irritated skin, Nature Republic offers this highly effective Fresh Green Tea 80 Cream. The main key points of the cream are it’s soothing, anti-inflammatory and anti-bacterial effect. The product is especially tailored towards people with extra sensitive skin. On the beauty side, it contains large amounts of Vitamin C, which besides a very powerful anti-oxidant, has a strong rejuvenating effect and is a powerful anti-aging tool. The Fresh Green Tea 80 Cream is gentle to the skin and can be used every day. While a product for people with sensitive skin in general, it’s is especially well suited for users suffering from acne and acne scars.

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Fresh Green Tea 80 Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Category:
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories