Fresh Herb Acerola Cleansing Foam

1,000 L

Një pastrues i fort shkumoz i bërë me ekstrakt boronice që ofron një shkumë kremoze, e cila hidraton lëkurën teksa heq të gjitha papastërtitë sipërfaqësore. Jep një aromë të freskët bimore dhe nuk shkakton acarime apo irritime. Përdorni një sasi të vogël në duar të lagura deri sa të formohen flluska të shkumëzuara dhe më pas masazhojeni në fytyrë dhe shpëlajeni me ujë të vakët plotësisht.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një pastrues i fort shkumoz i bërë me ekstrakt boronice që ofron një shkumë kremoze, e cila hidraton lëkurën teksa heq të gjitha papastërtitë sipërfaqësore. Jep një aromë të freskët bimore dhe nuk shkakton acarime apo irritime. Përdorni një sasi të vogël në duar të lagura deri sa të formohen flluska të shkumëzuara dhe më pas masazhojeni në fytyrë dhe shpëlajeni me ujë të vakët plotësisht.

An invigorating foam cleanser made with cranberry extract offering a creamy lather that hydrates skin while removing all surface impurities. Gives a fresh herb scent and doesn’t cause irritation. Use on wet hands with a small amount to lather bubbles and massage onto the face and rinse off with lukewarm water thoroughly.

 

Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories