Ginseng Gold Silk Essence

7,200 L

Një trajtim i pasur me ar të përqendruar që i jep lëkurës veti ushqyese dhe ultra-riparuese. Ari e rivitalizon lëkurën dhe aktivizon rigjenerimin e qelizave të lëkurës. Është një trajtim luksoz me xhenxhefil, qumësht blete, fshikëz mëndafshi të artë dhe ar. Esenca ka aftësinë të kapi dhe kyçi hidratimin në lëkurë. Lëkura do të ndihet më elastike dhe e fortë me këtë esencë. Produkti ndihmon si në ndriçimin e fytyrës si dhe në parandalimin e shenjave të plakjes. E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës dhe përdorim dite ose nate. Ideale për tonin e pabarabartë të lëkurës, njollat e plakjes, probleme me pigmentimin, shenjat dhe dëmtimet nga dielli.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një trajtim i pasur me ar të përqendruar që i jep lëkurës veti ushqyese dhe ultra-riparuese. Ari e rivitalizon lëkurën dhe aktivizon rigjenerimin e qelizave të lëkurës. Është një trajtim luksoz me xhenxhefil, qumësht blete, fshikëz mëndafshi të artë dhe ar. Esenca ka aftësinë të kapi dhe kyçi hidratimin në lëkurë. Lëkura do të ndihet më elastike dhe e fortë me këtë esencë. Produkti ndihmon si në ndriçimin e fytyrës si dhe në parandalimin e shenjave të plakjes. E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës dhe përdorim dite ose nate. Ideale për tonin e pabarabartë të lëkurës, njollat e plakjes, probleme me pigmentimin, shenjat dhe dëmtimet nga dielli.

A rich concentrated gold treatment that delivers nourishing and ultra-repairing properties to the skin. Gold vitalizes the skin and activates skin cell generation. It’s a luxurious treatment with Ginseng, Royal Jelly, Gold and Golden silk cocoon. The essence has the ability to capture and maintain moisture in the skin. Skin will feel more elastic and firm with this essence. The product helps with both brightening and prevents any signs of aging. Suitable for all skin types and day or night time use. Ideal for uneven skin tone, aging spots, pigmentation, scars, blemishes, sunspots.

 

Category:  Tags: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories