Ginseng Gold Silk Eye Cream Special Set

70.00

Seti përmban:

 1. Kremin e syve Ginseng Gold Silk me përmasa 25g
 2. Tonerin Ginseng Gold Silk me përmasa 31ml
 3. Kremin e hollë hidratues Ginseng Gold Silk me përmasa 31ml
 4. Esencën Ginseng Gold Silk me përmasa 5ml
 5. Kremin viskoz Ginseng Gold Silk me përmasa 5ml
 6. Aplikatorin masazhues për sytë

Përmban një hidratues kremoz për zonat e syve në një linjë të cilësisë më të mirë dhe më të vlerësuar për heqjen dhe zbardhjen e rrudhave. Ideale për probleme me tonin e pabarabartë të lëkurës, njollat e plakjes, pigmentimin, shenjat, apo dëmtimët nga dielli. 99% e saj bëhej nga ari, xhinseng i kuq, fshikëza mëndafshi e artë, qumësht blete. Ari nxit qarkullimin e gjakut dhe i jep më shumë shkëlqim lëkurës.Përdoret për detoksimin e lëkurës duke pastruar sebumin dhe materialet metalike, duke përshpejtuar thithjen e përbërësve të tjerë në lëkurë. Xhinsengu ka minerale anti-oksiduese dhe aminoacide për rigjallërimin e lëkurës së lodhur. Mëndafshi i fshikëzës i nxjerrë nga krimbi i artë, aktivizon rigjenerimin e qelizave të lëkurës. Së fundmi, qumështi i bletës nga mali Jiri kontrollon ekuilibrin e pH, e mban lëkurën të fortë dhe i jep shkëlqim cdo fytyre. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, për përdorim në çdo kohë të ditës.

një hidratues kremoz për zonat e syve në një linjë të cilësisë më të mirë dhe më të vlerësuar për heqjen dhe zbardhjen e rrudhave. Ideale për probleme me tonin e pabarabartë të lëkurës, njollat e plakjes, pigmentimin, shenjat, apo dëmtimët nga dielli. 99% e saj bëhej nga ari, xhinseng i kuq, fshikëza mëndafshi e artë, qumësht blete. Ari nxit qarkullimin e gjakut dhe i jep më shumë shkëlqim lëkurës.Përdoret për detoksimin e lëkurës duke pastruar sebumin dhe materialet metalike, duke përshpejtuar thithjen e përbërësve të tjerë në lëkurë. Xhinsengu ka minerale anti-oksiduese dhe aminoacide për rigjallërimin e lëkurës së lodhur. Mëndafshi i fshikëzës i nxjerrë nga krimbi i artë, aktivizon rigjenerimin e qelizave të lëkurës. Së fundmi, qumështi i bletës nga mali Jiri kontrollon ekuilibrin e pH, e mban lëkurën të fortë dhe i jep shkëlqim cdo fytyre. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, për përdorim në çdo kohë të ditës.

In stock

+
  ... people are viewing this right now

  Share

Seti përmban:

 1. Kremin e syve Ginseng Gold Silk me përmasa 25g
 2. Tonerin Ginseng Gold Silk me përmasa 31ml
 3. Kremin e hollë hidratues Ginseng Gold Silk me përmasa 31ml
 4. Esencën Ginseng Gold Silk me përmasa 5ml
 5. Kremin viskoz Ginseng Gold Silk me përmasa 5ml
 6. Aplikatorin masazhues për sytë

Është një hidratues kremoz për zonat e syve në një linjë të cilësisë më të mirë dhe më të vlerësuar për heqjen dhe zbardhjen e rrudhave. Ideale për probleme me tonin e pabarabartë të lëkurës, njollat e plakjes, pigmentimin, shenjat, apo dëmtimët nga dielli. 99% e saj bëhej nga ari, xhinseng i kuq, fshikëza mëndafshi e artë, qumësht blete. Ari nxit qarkullimin e gjakut dhe i jep më shumë shkëlqim lëkurës.Përdoret për detoksimin e lëkurës duke pastruar sebumin dhe materialet metalike, duke përshpejtuar thithjen e përbërësve të tjerë në lëkurë. Xhinsengu ka minerale anti-oksiduese dhe aminoacide për rigjallërimin e lëkurës së lodhur. Mëndafshi i fshikëzës i nxjerrë nga krimbi i artë, aktivizon rigjenerimin e qelizave të lëkurës. Së fundmi, qumështi i bletës nga mali Jiri kontrollon ekuilibrin e pH, e mban lëkurën të fortë dhe i jep shkëlqim cdo fytyre. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, për përdorim në çdo kohë të ditës.

It includes:

 1. Ginseng Gold Silk Eye Cream  25g
 2. Ginseng Gold Silk Toner 31ml
 3. Ginseng Gold Silk Emulsion 31ml
 4. Ginseng Gold Silk Essence  5ml
 5. Ginseng Gold Silk Watery Cream 5ml
 6. Eye Cream Massage Applicator

It is a cream type moisturizer for eye areas in a best quality and top rated wrinkle removal and whitening line. Ideal for uneven skin tone, aging spots, pigmentation, scars, blemishes, sunspots. 99% of it made from gold, red ginseng, golden silk cocoon, royal jelly. Gold promotes blood circulation and brightens skin tone. It is used for skin detox by clearing off sebum and metal materials, accelerating the absorption of other ingredients into the skin. Royal ginseng has anti-oxidant minerals and amino-acid for revitalizing tired skin. Golden Cocoon silk extracted from gold silkworm, which is similar to skin compound, activates skin cell regeneration. Royal Jelly from Mountain Jiri extracted from Honey mix controls pH balance, keeps skin firm and delivers extensive brightening effects to dull complexion. Suitable for all skin types, for day or night use.

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Ginseng Gold Silk Eye Cream Special Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Categories: , Tag:
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories