Ginseng Gold Silk Toner

6,000 L

Një toner ushqyes që kombinon xhinseng të kuq dhe qumësht blete për të hidratuar intensivisht lëkurën dhe për të përmirësuar pamjen e saj. Toner me ushqyes të nevojshëm, që mban ekuilibrin e vajit dhe hidratimit dhe e bën lëkurën tuaj të gjallë. Mban lëkurën elastike dhe të shëndetshme. Përfshin ekstraktin e xhinsengut të kuq Goryeo, ar me pastërti 99% dhe aminoacidet e mëndafshit.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një toner ushqyes që kombinon xhinseng të kuq dhe qumësht blete për të hidratuar intensivisht lëkurën dhe për të përmirësuar pamjen e saj. Toner me ushqyes të nevojshëm, që mban ekuilibrin e vajit dhe hidratimit dhe e bën lëkurën tuaj të gjallë. Mban lëkurën elastike dhe të shëndetshme. Përfshin ekstraktin e xhinsengut të kuq Goryeo, ar me pastërti 99% dhe aminoacidet e mëndafshit.

A nourishing toner that combines red ginseng and royal jelly to deeply moisturize skin and improve the appearance of skin tone. Essential vitalizing nutrient toner that keeps the oil and moisture balance and makes your skin lively. From the premium line with high quality The Ginseng Gold Silk that keeps skin elastic and healthy. Includes Goryeo red ginseng extract, 99% purity gold, and silk amino acids.

 

Category:  Tag: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories