Good Skin Lacto Ampoule Cream

2,500 L

Kjo teksturë kremoze jep një mbrojtje të shtuar barrierës së lëkurës pa ngjitje. Ky krem zbutës përmban Lactobacillus i cili ndihmon në rigjenerimin e qelizave të lëkurës për një pamje të shndritshme dhe të rrezatuese. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Kjo teksturë kremoze jep një mbrojtje të shtuar barrierës së lëkurës pa ngjitje. Ky krem zbutës përmban Lactobacillus i cili ndihmon në rigjenerimin e qelizave të lëkurës për një pamje të shndritshme dhe të rrezatuese. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

 

This creamy texture delivers a boost of skin barrier protection without the stickiness. This smoothing cream contains Lactobacillus which aids in regeneration skin cells for a glowing, supple complexion. Suitable for all skin types.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories