Good Skin Vitamin E Ampoule

1,900 L

Një ampulë me një strukturë vajore të freskët që i shton një shkëlqim natyral dhe delikat fytyrës. Përmban derivate të Vitaminës E dhe katër vajrave (vaj fare macadamia, vaj ulliri, vaj i farës hojoba, vaj i farës së rrushit) për ta bërë lëkurën tuaj të butë dhe me shkëlqim. Një hidratues i freskët vajor që mbulon lëkurën dhe përthithet pa një ndjesi ngjitëse. Për lëkurat normale dhe ato të thata.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një ampulë me një strukturë vajore të freskët që i shton një shkëlqim natyral dhe delikat fytyrës. Përmban derivate të Vitaminës E dhe katër vajrave (vaj fare macadamia, vaj ulliri, vaj i farës hojoba, vaj i farës së rrushit) për ta bërë lëkurën tuaj të butë dhe me shkëlqim. Një hidratues i freskët vajor që mbulon lëkurën dhe përthithet pa një ndjesi ngjitëse. Për lëkurat normale dhe ato të thata.

A glossy ampoule that adds subtle gloss with a fresh oil texture. It contains Vitamine E derivates and four speciment oils (macadamia seed oil, olive oil hojoba seed oil, grape seed oil) to make your skin soft and glossy. A fresh oil moisturizer covers the skin and absorbs it without stickiness. For medium dry to dry skin types.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories