Greek Yogurt Pack Orange

1,300 L

Një maskë e pasur me probiotikë e bërë me kos grek dhe ekstrakt portokalli që rrit imunitetin, elasticitetin dhe barazon tonin e pabarabartë të lëkurës. Qetëson lëkurën e stresuar, hidraton lëkurën e thatë dhe largon qelizat e vdekura duke e lënë lëkurën të butë dhe të lëmuar. Maskë zbardhuese e bërë në mënyrë natyrale që mund të përdoret gjithashtu edhe si një maskë gjumi. Funksionon për të gjitha llojet e lëkurës.

Only 1 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një maskë e pasur me probiotikë e bërë me kos grek dhe ekstrakt portokalli që rrit imunitetin, elasticitetin dhe barazon tonin e pabarabartë të lëkurës. Qetëson lëkurën e stresuar, hidraton lëkurën e thatë dhe largon qelizat e vdekura duke e lënë lëkurën të butë dhe të lëmuar. Maskë zbardhuese e bërë në mënyrë natyrale që mund të përdoret gjithashtu edhe si një maskë gjumi. Funksionon për të gjitha llojet e lëkurës.

A probiotic rich mask made with greek yogurt and orange extract that boosts skin’s immunity, elasticity, and evens out skin tone. Soothes stressed skin, hydrates dry skin, and removes dead skin cells leaving skin soft and smooth. Naturally made whitening pack that can also be used as a sleeping mask. Suitable for all skin types.

Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories