Greek Yogurt Pack Plain

1,300 L

Një maskë e pasur me probiotikë e bërë me kos grek që rrit imunitetin, elasticitetin dhe barazon tonin e lëkurës. Qetëson lëkurën e stresuar, hidraton lëkurën e thatë dhe largon qelizat e vdekura duke e lënë lëkurën të butë dhe të lëmuar. Zbardhues natyral që mund të përdoret gjithashtu si një maskë gjumi. I përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës por ideale për lëkurë të thatë.

Out of stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një maskë e pasur me probiotikë e bërë me kos grek që rrit imunitetin, elasticitetin dhe barazon tonin e lëkurës. Qetëson lëkurën e stresuar, hidraton lëkurën e thatë dhe largon qelizat e vdekura duke e lënë lëkurën të butë dhe të lëmuar. Zbardhues natyral që mund të përdoret gjithashtu si një maskë gjumi. I përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës por ideale për lëkurë të thatë.

 

A probiotic rich mask made with greek yogurt that boosts skin’s immunity, elasticity, and evens out skin tone. Soothes stressed skin, hydrates dry skin, and removes dead skin cells leaving skin soft and smooth. Naturally made whitening pack that can also be used as a sleeping mask. Suitable for all skin types but ideal for dry skin.

Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories