Hand & Nature lily Hand Cream

800 L

Kremi i duarve Hand & Nature i Nature Repubic hidraton dorën gjatë gjithë ditës dhe është formuluar me përbërës natyralë të luleve, bimëve dhe frutave që japin aromë të freskët. Kremi i duarve Hand & Nature me zambak përmban 1,000 ppm ekstrakt zambaku Madonna (aroma e një buqete romantike zambakësh mbështjellë plot ndrojtje). Për një hidratim intensiv dhe të freskët.

  ... people are viewing this right now

  Share

Kremi i duarve Hand & Nature i Nature Repubic hidraton dorën gjatë gjithë ditës dhe është formuluar me përbërës natyralë të luleve, bimëve dhe frutave që japin aromë të freskët. Kremi i duarve Hand & Nature me zambak përmban 1,000 ppm ekstrakt zambaku Madonna (aroma e një buqete romantike zambakësh mbështjellë plot ndrojtje). Për një hidratim intensiv dhe të freskët.

 

Nature Repubic’s Hand & Nature Hand Cream hydrates the hand all day long and is formulated with natural flower, plant and fruit ingredients that provide instant fragrance. Hand & Nature Hand Cream with Lily contains 1,000 ppm of Madonna Lily extract (the scent of a romantic bouquet of shyly wrapped lilies). For an intense and fresh hydration.

Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories