Hand & Nature Peach Hand Cream 100ml

1,500 L

Kremi i duarve Hand & Nature i Nature Repubic hidraton dorën gjatë gjithë ditës dhe është formuluar me përbërës natyralë të luleve, bimëve dhe frutave që japin aromë të freskët. Kremi i duarve Hand & Nature me grejpfrut përmban 1,000 ppm ekstrakt të grejpfrutit (aroma e ëmbël dhe e hidhur e grejpfrutit të freskët). Për një hidratim intensiv dhe të freskët.

  ... people are viewing this right now

  Share

Kremi i duarve Hand & Nature i Nature Repubic hidraton dorën gjatë gjithë ditës dhe është formuluar me përbërës natyralë të luleve, bimëve dhe frutave që japin aromë të freskët. Kremi i duarve Hand & Nature me grejpfrut përmban 1,000 ppm ekstrakt të grejpfrutit (aroma e ëmbël dhe e hidhur e grejpfrutit të freskët). Për një hidratim intensiv dhe të freskët.

Nature Republic’s Hand & Nature Hand Cream moisturizes the hand throughout the day and is formulated with natural floral, herbal and fruity ingredients delivering fresh aroma. Hand & Nature Grapefruit Hand Cream contains 1000ppm of grapefruit extract (the sweet bitter scent of fresh grapefruit). For intensive hydration and fresh moisturizing.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories