Hand & Nature Shea Butter Hand Cream

Kremi i duarve Hand & Nature i Nature Repubic hidraton dorën gjatë gjithë ditës dhe është formuluar me përbërës natyralë të luleve, bimëve dhe frutave që japin aromë të freskët. Kremi i duarve Hand & Nature me gjalp Shea përmban 200,000 ppm ekstrakt gjalpi Shea (fruta hidratuese dhe ushqyese). Për një ushqim dhe hidratim intensiv.

  ... people are viewing this right now

  Share

Kremi i duarve Hand & Nature i Nature Repubic hidraton dorën gjatë gjithë ditës dhe është formuluar me përbërës natyralë të luleve, bimëve dhe frutave që japin aromë të freskët. Kremi i duarve Hand & Nature me gjalp Shea përmban 200,000 ppm ekstrakt gjalpi Shea (fruta hidratuese dhe ushqyese). Për një ushqim dhe hidratim intensiv.

Nature Republic’s Hand & Nature Hand Cream moisturizes the hand throughout the day and is formulated with natural floral, herbal and fruity ingredients delivering fresh aroma. Hand & Nature Shea Butter Hand Cream contains 200,000ppm of Shea Butter extract (moisturizing fruit full of nutrition). For intensive nourishment and moisturization.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories