Herb Blending Emulsion Green

3,800 L

Emulsioni e bën lëkurën të duket rrezatuese pasi substanca e pasur me lagështi dhe ushqyese e bimëve aktive 5 absorbohet butësisht në lëkurë. Esencë që përmban 64% të 5 përbërësve aktivë bimorë (5 lloje të kompleksit të bimëve të freskëta) Përdoreni pas aplikimit të Essence. Shpërndani një sasi të përshtatshme dhe aplikojeni në fytyrë me një lëvizje të butë masazhi për të nxitur përthithjen në lëkurë.

Only 6 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Emulsioni e bën lëkurën të duket rrezatuese pasi substanca e pasur me lagështi dhe ushqyese e bimëve aktive 5 absorbohet butësisht në lëkurë. Esencë që përmban 64% të 5 përbërësve aktivë bimorë (5 lloje të kompleksit të bimëve të freskëta) Përdoreni pas aplikimit të Essence. Shpërndani një sasi të përshtatshme dhe aplikojeni në fytyrë me një lëvizje të butë masazhi për të nxitur përthithjen në lëkurë.

 

The emulsion makes skin look radiant as the rich moisture and nourishing herb active 5 substance are gently absorbed into skin.

Essence containing 64% of 5 herbal active ingredients(5 kinds of fresh herb complex).

Use after applying Essence. Dispense an appropriate amount and apply on the face in a gentle massaging motion to promote absorption into skin.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories