Herb Blending Emulsion

3,700 L

Emulsioni Herb Blending është formuluar me Herb Active 5 dhe substanca natyrore të cilat ndihmojnë lëkurën tuaj të duket më e re dhe e njomë. Emulsioni i rëndësishëm krijon një pengesë të fortë mbrojtëse me gjalpin Shea dhe vajin e kokosit për të luftuar humbjen e hidratimit. Emulsioni i butë që nuk irriton lëkurën. Pa paraben MIT, CMI, Chlorphenesin, alkool benzil, talk dhe pigment artificial.

Out of stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Emulsioni Herb Blending është formuluar me Herb Active 5 dhe substanca natyrore të cilat ndihmojnë lëkurën tuaj të duket më e re dhe e njomë. Emulsioni i rëndësishëm krijon një pengesë të fortë mbrojtëse me gjalpin Shea dhe vajin e kokosit për të luftuar humbjen e hidratimit. Emulsioni i butë që nuk irriton lëkurën. Pa paraben MIT, CMI, Chlorphenesin, alkool benzil, talk dhe pigment artificial.

 

Herb Blending Emulsion is formulated with Herb Active 5 and natural substances which help your skin to look younger and moisturised. Essential Emulsion creates a strong protective barrier with Shea butter, and Coconut oil to from moisture loss. Mild emulsion does not irritate the skin. Free of: paraben MIT, CMI, Chlorphenesin, benzyl alcohol, talc, artificial pigment

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories