HerbAtopic

2,500 L

 • Krem trupi ditor për lëkurë shumë të thatë, të kuqe dhe të irrituar
 • Përqendrim i lartë i ekstrakteve të Polygonum qetësues dhe qetëson skuqjet dhe irritimet e lëkurës
 • Trajtim intensiv për lëkurën atopike
 • Thithet shpejt
 • Hipoalergjik
 • Pa aromë
 • Pa steroide

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share
 • Daily body cream for very dry, red and irritated skin
 • High concentration of Polygonum extracts soothing and calming skin rashes and irritations
 • Intensive treatment for atopic skin
 • Absorbs quickly
 • Hypoallergenic
 • Fragrance free
 • Steroids free
Categories: , Tags: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories